top of page

Coachsessie met de 12 SLEUTELMETHODE

Mijn werk bestaat uit het begeleiden van mensen die een Fijn Leven willen. Die wilskracht en veerkracht willen leren opbouwen voor moeilijke tijden, maar vooral NU gelukkig willen zijn.

In 2017 is mijn eerste boek verschenen. Bestemming Fijn Leven, met daarin mijn levensverhaal en de 12 sleutels die ik gebruikt heb om weer gelukkig te zijn, met 12 levenslang inzetbare tools, de zogenaamde 12 sleutelmethode, die ik ook gebruik tijdens de coachsessies.

Voor wie?

Voor mensen met levensproblemen.

Je leeft in angst.. of met belemmerende overtuigingen. Je staat voor een keuze en kunt of durft deze niet te maken.. Je zit niet lekker in je vel en weet niet meer hoe je kunt genieten, waarschijnlijk pieker je veel. Je loopt vast in een relatie of op je werk.. Elk probleem is het waard om eens goed te bekijken, kun jij nog wel gelukkig zijn?

Daarnaast coach ik ook ondernemers die op persoonlijk vlak willen groeien, zodat ook de onderneming door kan groeien en ze beslissingen nemen die bij ze past.

Ik noem mezelf Geluksregisseur. Ik luister objectief en zonder oordeel en ik onderzoek wat jou misschien onbewust tegenhoudt om te genieten van het leven. Samen met jou zoek ik naar de oplossing die het allerbeste past, zodat je weer de regie kunnen nemen over je eigen leven.

 

En niet onbelangrijk.. de hoofdrol in je eigen leven krijgt.

Ik bied jou aan:

  • Snel resultaat.

  • Pragmatisch en probleemoplossend.

  • Oordeelvrij en objectief. 100% focus op de hulpvraag.

  • Geen moeilijke intake gesprekken.

  • Motiverend en hands on, zonder diep te graven in het verleden.

  • Overtuigingen opsporen, aanpakken en veranderingen inzetten.

Het tarief van een coachsessie is: € 85.-- 

bottom of page