top of page

Coaching

  tijdens en na een ingrijpende                                                     ziekte

Ik sta voor een warme liefdevolle aanpak maar wel met de daadkracht die je van een coach mag verwachten. 

Coaching bij en na een ingrijpende ziekte.

Coaching bij en na een in grijpende ziekte.

Als je je leven opnieuw moet inrichten.

Als je net te horen hebt gekregen dat je ziek bent, komt dat altijd keihard binnen. Je veilig voelen is dan ineens niet meer mogelijk.
 
Je weet waarschijnlijk al een tijdje dat er iets aan de hand is.  Je bent bang of je doet er luchtig over en wil positief naar die uitslag bij de arts toe gaan. Maar hoe je ook probeert. Je zit met je hart in je keel in de wachtkamer of ligt in bed in het ziekenhuis en als de arts dan eindelijk zijn verhaal doet, voelt het als of je overvallen wordt.

Alsof er iemand voor je staat met een bivakmuts. Je kent de ziekte namelijk nog niet heel goed. Misschien wel van mensen om je heen, maar dan is het nog steeds niet je eigen lijf wat er mee te maken krijgt. Je kent de ziekte op zijn best oppervlakkig.

Die bivakmuts eist je gezondheid. Maar daar blijft het niet bij. Als het je lijf eenmaal heeft ingepakt, dan wil het meer. Het wil je werk, je inkomsten, misschien wel je partner. In ieder geval wil het je leven op zijn kop zetten en grondig ook.

Niets is meer hetzelfde.

Zit je eerst nog in shock of stromen er al tranen? Zit je in een ontkenningsfase?  Het bericht komt bij iedereen anders binnen. Ik geloofde het gewoon niet. Hoewel dat achteraf heel gek is, want ik was na 2 weken nog maar een schaduw van mezelf. Maar toch! Je bent bij een ervaren specialist of arts in behandeling en je verwacht dat er nu allemaal potjes met pillen en aanvraagformulieren boven tafel komen die je hier even snel uit gaan helpen.

De eerste emotionele fase is voor iedereen anders. Maar uiteindelijk doorleef je alle stappen die bij zo een heftige overval altijd plaatsvinden. Van verdriet, angst naar boosheid en vechters lust. Maar als het chronisch is of een ziekte waarvan je niet weet of het nog goed komt, komt er een ogenblik dat acceptatie moet gaan plaatsvinden. En dit kan voor sommigen heel moeilijk zijn en jaren duren. Maar pas als je in de acceptatie fase zit, kun je weer vooruit kijken.

Maar dan ligt je hele leven inmiddels op zijn kop, dus waar begin je?

Ik ben als ervaringsdeskundige, met mijn sterk ontwikkeld intuïtief vermogen en de kennis die ik heb opgedaan met diverse studies, in de mogelijkheid om je in elke fase te helpen. Maar waar ik expert in ben geworden is: “ Fijn Leven met een chronische ziekte.” Nu zet ik dat al heel vaak tijdens mijn sessies is. Maar ik wil jullie ook de waarde bieden naast de 1 op 1 coaching en wandel coaching.

Op deze pagina ga ik mijn specialisme inzetten om jou te helpen.

Waarom?

Omdat ik weet hoe belangrijk het is voor jou en voor ieder mens wat in het diepste dal zit of heeft gezeten. Omdat ik weet dat het mogelijk is om weer geluk te vinden, om een doel te vinden, ondanks je beperkingen, en hoop te houden. Want daar draait het om.

Vanuit hoop ga je nieuwe wegen ontdekken.
 
Ik hoop dan ook dat je deze pagina blijft volgen, deelt wat je belangrijk voor iemand anders vind en reageert op mijn berichten, zodat we samen de wereld een beetje mooier maken. Waar we voor een hele grote groep mensen een hand uitstrekken waarbij de ander voelt. Ik help je! Je bent niet alleen.

Kies weer voor die hoofdrol in je leven.

Door mijn teksten op facebook, blogs, tips, video’s, e books, interviews met dappere mensen en trainingen beloof ik je dat ik heel hard mijn best ga doen om jouw weg naar een Fijn Leven gemakkelijker te maken.

Volg je me nog niet op facebook? Dan kun je dat gelijk doen door op deze knop te drukken.

 

WIl je meer informatie over mijn coaching en of ik jou of je gezin kan helpen, neem dan vrijblijvend kontakt op. Stuur een mailje door op onderstaande button te klikken. je kunt ook bellen of een bericht sturen via whats app  naar 06 52668717.

bottom of page