top of page

Als je ziek wordt of al een tijdje bent, dan komt er een scala aan emoties voorbij. Bijna elke emotie die je voelt, of het nu boosheid, frustratie is of verdriet het komt allemaal neer op angst.

Je kan die angst voelen in gedachten als: Ga ik dit overleven? Hoe moet dat nu met mijn inkomsten? Kan mijn relatie dit wel aan en houden de kinderen hier geen trauma aan over? Raak ik mijn baan kwijt en misschien belangrijke mensen om me heen? Dit zijn maar een klein aantal van die angsten die een grote rol kunnen spelen bij de emotionele achtbaan waar je in zit.

Hoe ga je nu het beste om met deze angsten.

Lees hier verder...

Na de nodige ziektes, met als genadeklap een ongeneeslijke chronische ziekte, ben ik zo langzamerhand een expert geworden in het opnieuw inrichten van mijn leven. En ik heb van mijn passie mijn missie gemaakt om ervoor te zorgen dat ook jij een Fijn Leven krijgt. Ondanks je ziekte.

De redactie van Mooi voor de Vrouw, een online magazine waar ik een tijd voor heb geschreven, nam kontakt met op voor het schrijven van een maandelijks blog. Ze wilden graag dat ik het eerste blog over mij zelf schreef. Over waarom ik zeker weet dat ik vrouwen wil helpen om weer te kiezen voor een FIJN LEVEN.

Klik op deze link om verder te lezen.

bottom of page