top of page
  • Foto van schrijverVivian Halmans

Fijne jaarwisseling.


2017…….. Het zou mijn jaar worden en dat werd het!

Een jaar vol nieuwe ontmoetingen, prachtige vriendschappen en geweldige cliënten.

Een jaar met minder pijn en veel meer liefde en geluk.

Het jaar waarin ik in januari de pen pakte en begon te schrijven. En….het lijkt nog steeds een wonder, na 9 maanden mijn boek Bestemming Fijn Leven gepubliceerd werd.

Een jaar van liefde, verhuizen en samenwonen met Erik. Eraan wennen dat Lars niet meer bij me woont, maar gelukkig wel geregeld binnenvalt.

Eentje van overvloed en verwondering.

Het jaar waarin ik Geluksregisseur werd, omdat Life Coach niet meer de lading kennis en ervaringen dekt en gelukkig zijn zo belangrijk is voor een Fijn Leven.

Ik begon aan een nieuwe studie: HBO Hypnotherapie en regressietherapie. Je bent nooit te oud om te leren. . In 2018 ga ik slagen!

Interviews door o.a. Libelle, Vrouw, Mijn Geheim, GezondNu en Financiele vrijheid tv, waarvan de meeste het komende jaar verschijnen. En…ik stond op het podium van Deel je Verhaal.

Ik mocht workshops verzorgen en lezingen. Nieuwe workshops, challenges en trainingen werden geboren en ik nam een serie vlogs op.

Vrouwen zoals jij en ik, dankbaar voor deze vrouwen, die belangeloos meewerkten aan mijn videoserie. Elke vrouw stelde zich kwetsbaar op, om te inspireren en motiveren, met haar eigen verhaal.

Het jaar waarin ik vaak uit mijn comfortzone ben gestapt en mijn wereld groter werd. En zo ook mijn bereik….de teller gaat hard richting de 1000 volgers op facebook.

Er gingen meer deuren open dat dat er dicht gingen en ik…. ik voel vlindertjes in mijn buik van al dit geluk en geniet van elk moment..

Vol verwachting kijk ik uit naar wat 2018 me gaat brengen. Ik wens dan ook van harte dat jij er ook deel van blijft uitmaken.

Liefs,

Vivian

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wakker!

bottom of page