Coaching via Skype

werkt dat wel?

Is dit de eerste vraag die bij je  opborrelt? Het was in ieder geval wel bij mij het geval. Is het niet onpersoonlijk? Kan ik echt de diepte in met een beeldscherm tussen mij en jou in? Het zijn maar een aantal vragen die ik mezelf stelde voordat ik dit medium eens echt goed ging bekijken en testen. Waarom ik het toch ging testen? Er bleken nogal wat voordelen te zijn bij coachen via skype.

Ik sta voor een warme liefdevolle aanpak maar wel met de daadkracht die je van een coach mag verwachten. 

En juist dat kan dus heel goed met een beeldscherm tussen ons in.

 Je hoeft de deur niet uit.

 Je blijft in je eigen vertrouwde plek in huis of waar jouw plek zich ook bevindt.

 Je kunt zelfs in je pyama broek achter het scherm gaan zitten als jij dat fijn vindt.

 Woon je niet in Limburg? Ook dan kunnen we nu van dichtbij werken aan jouw hulpvraag. Ja! Zelfs als je je laptop mee  op vakantie neemt kunnen we werken aan jouw Fijn Leven.

 Maar belangrijker nog is dat we gelijk zijn. 2 mensen achter een laptop die samen maar 1 doel hebben en dat is jou de  zon weer laten zien schijnen. Keuzes maken die voor jou werken. Met de aanpak die het beste bij jou past.

 Een uur lang krijg je mijn volledige aandacht.

 Je kunt aantekeningen maken van het gesprek mocht je dat fijn vinden. Al hoeft dat niet, want ik stuur je altijd een  verslagje met eventuele oefeningen via email door.

 En na de coaching doe je de laptop dicht en gaat gelijk weer verder met waar je mee bezig was.

 Je hoeft niet meer van en naar Elsloo te rijden en extra tijd in te plannen om op tijd je kinderen te halen of vrij te nemen van je werk. De reis tijd heb je al  gewonnen. In deze tijd waar iedereen een druk schema heeft, is dit een geweldige oplossing. En kunnen we misschien  wel  een kwartiertje langer doorwerken mocht dat nodig zijn.

Nu hebben we eigenlijk geen excuus meer waarom je niet deze tijd aan jezelf goed gaat besteden toch? Want hoe belangrijk is het dat jij lekker in je vel zit. Dat jij jezelf het allerbeste gunt? Juist heel belangrijk. Want als jij ergens mee zit, kost dat bergen energie. Ga je piekeren en op den duur gaat jouw lichaam tegen je werken.

Deze sessies maken je weerbaarder, veerkrachtiger als het even iets minder gaat in je leven, je zelfvertrouwen groeit, keuzes maken gaat dan zonder die weken piekeren en je leert volledig in je kracht te staan. Ook leer je genieten en je Denk-Kracht in jouw voordeel te gebruiken. Ontspannen en je tijd goed indelen zijn ook belangrijke onderdelen van deze 12 Sleutels. En het mooiste is .... ze zijn levenslang inzetbaar. In elke fase van je leven. Tijdens de eerste sessie bekijken we wat jouw hulpvraag is en welke sleutels jij nodig hebt om weer te genieten van een Fijn Leven. En dan gaan we gelijk aan de slag!

Meer hierover lees je onder het kopje: 12 sleutels voor een Fijn Leven.

Kosten voor een skype-coachsessie: € 65,-  ecxl btw.

Ga jij met mij aan de slag? Klik op de button...stuur me een email of neem telefonisch kontakt met me op. Dat mag ook via Whats app. Tel. 0652668717