top of page

Bestemming Fijn Leven.

De online training voor vrouwen.

12 stappen die je leven voorgoed veranderen.

ik weet wat je nodig hebt voor een Fijn Leven.

De 12 stappen die ik altijd ter harte neem en me door veel ellende hebben geholpen.

 

Nu deel ik ze met jou zodat jij dat verdiende Fijn Leven ook krijgt.

Ik zelf heb ervaren dat hoe diep je dieptepunten in het leven ook zijn, je altijd een keuze hebt hoe je er mee omgaat.

 

Soms is het leven gewoon kei en kei hard en dan heb je tijd nodig om verdriet of boosheid te verwerken. Die tijd is ook heel belangrijk!

Maar tegelijker tijd kun je pijn al verzachten door anders in het leven te staan. Groot voordeel als je dat zo snel mogelijk leert is dat je de dieptepunten dan ook gelijk al kunt opvangen en dat zorgt er weer voor dat je sneller hersteld.

Mijn verhaal:

Ik heb vaak thuis gezeten met diverse botbreuken omdat ik nu eenmaal lomp geboren ben, maar ik heb ook mijn beste vriendin verloren. Zij was 3 weken vermist, wat een hel is en daarna vermoord terug gevonden. Mijn lieve vader was jarenlang depressief en dat heeft mijn hele jeugd beïnvloed. Ik werd aangerand door een bekende en later nog 2 keer door onbekende mannen. Ik verloor 5 kindjes in de eerste 20 weken van de zwangerschappen en werd ondanks zware zwangerschappen en bevallingen een gelukkige moeder van 2 zonen. Mijn lichaam was daarna blijvend beschadigd. Door zware bekkeninstabiliteit en door een keizersnede die niet goed was uitgevoerd, moest ik mijn baarmoeder al met 27 jaar missen. Een scheiding, een flinke hernia operatie en heel veel vage klachten volgden. Toen ik weer opgekrabbeld was en in mijn eentje een eigen bedrijf incl. 2 werkneemsters had opgebouwd, kuukelde ik helemaal naar beneden. Een flinke storing in de hersenen zorgde ervoor dat ik chronische, niet te behandelen clusterhoofdpijn kreeg.. elke dag vechten tegen ontzettende pijn. Mijn zaak moest verkocht worden en omdat ik geen verzekering kon betalen, kwam ik in de schuldsanering en bijstand terecht. Vier helse jaren volgden. In die tijd werd er een neurostimulator ( pacemaker in mijn hoofd) geplaatst. Draden door mijn hele bovenlijf van mijn hoofd tot mijn buik, waar een batterij in zat. 24 uur per dag stroom in mijn hoofd, die veranderd bij de kleinste beweging. Elke 2 jaar een operatie.

 

En langzaam gaat het dan beter…

Genezen zal ik nooit, het kost me veel energie, maar ik heb mezelf opgewerkt tot Life Coach..En dat geeft me tegelijker tijd zoveel energie. Kon ik eerst nog geen 2 regels in een boek meer lezen, langzaam kwam het concentreren weer terug. ik volgde studies, trainingen, webinars.. alles om andere vrouwen weer in hun kracht te zetten…

Want ohhhh het leven is echt wel heel mooi.. Als je doet wat je graag doet, als je lekker in je vel zit en vooral in je eigen kracht staat.

September 2015 moest de batterij uit mijn buik en werd er via mijn rug een omleiding gemaakt naar mijn bil. Ik kon 6 weken niet werken en toen ontstond het idee van deze online training. Zodat ook vrouwen die geen coach kunnen betalen, te ver weg wonen, ziek thuis zijn of het gewoon fijn vinden om vanaf haar eigen bank een training te volgen, kunnen leren hoe ze het beste uit zich zelf kunnen halen.

Inmiddels zijn de 12 stappen mijn basis geworden en door oefening is mijn leven een stuk gemakkelijker geworden ondanks mijn chronische ziekte.

Ook jij gaat nu ervaren dat je de kracht in je hebt!

 

 

Wat krijg je!

12 weken lang krijg je  1 keer per week een les op een vaste dag,  je krijgt opdrachten en een werkboek.

Daarnaast vertel ik je in video's nog iets meer over de lessen. Je krijgt geleide meditaties die je bij verschillende hoofdstukken kunt inzetten. Na de 12 weken krijg je nog een bonus les.

Wat ik van jou vraag!

Ik vraag van jou dat je gemotiveerd bent. 

Dat je de lessen op je eigen tempo door werkt.

Dat je oefent, want jij moet het gaan toepassen.

En als laatste dat je deze kans aanneemt om de rest van je leven deze lessen te gebruiken omdat je het verdient!

Hoe werkt het!

Je schrijft je in door op de roze knop te klikken.

je kunt hierbij kiezen voor BESTEMMING FIJN LEVEN of VIP BESTEMMING FIJN LEVEN.

De VIP BESTEMMING FIJN LEVEN heeft als extra's dat ik je kan helpen via email coaching. Bij elke les kun je me vragen stellen per mail. Ook kan ik je helpen via Skype of telefoon als je daar behoefte aan hebt.

je krijgt van mij een bevestigings email met daarbij de betalingsgegevens.

Als je betaling binnen is ontvang je gelijk je eerste les.

bottom of page