HYPNOBAND

De revolutionaire, virtuele maagband.

WAT IS HYPNOSE?

 

Er is geen eenvoudige definitie, maar hypnose is in feite het begeleiden van een onderwerp in trance. Een hypnotische trance is een heel natuurlijke gemoedstoestand die de meesten van ons meerdere malen per dag meemaken. Het is bijvoorbeeld als een dagdroom of zoals wanneer jij je verdiept in een boek of de tv. In een hypnotische trance zijn onze kritische en logisch bewuste geest minder alert, waardoor er een grotere toegang tot ons onderbewustzijn is. Ons onderbewustzijn beheerst namelijk onze automatische functies, zoals onze gewoonten en bijvoorbeeld angstreacties. Hypnotherapie is de therapeutische toepassing van hypnose en heeft niets te maken met showhypnose. Het is eigenlijk zeer vergelijkbaar met meditatie, of gewoon je ogen sluiten en luisteren naar ontspannende muziek. Heel vaak denken mensen dat ze niet in hypnose zijn, omdat ze verwachten te worden meegenomen naar een mystieke en magische gemoedstoestand waarover ze zelf geen controle hebben, terwijl ze juist altijd zelf de controle blijven houden, ook in hypnose. Zodra de geest ontspannen is in een trance, is deze meer beïnvloedbaar en zal het gemakkelijker worden om de suggesties die gegeven worden te accepteren. Het onderbewustzijn kan geloven dat iets daadwerkelijk gebeurt. Als jij je heel levendig voorstelt dat je in een ui bijt, kan het onderbewustzijn ervan overtuigd zijn dat dit ook daadwerkelijk is gebeurd en kun je reageren alsof het zo is. Probeer het nu als je wilt. Sluit je ogen en stel je voor dat je in een grote, sterk ruikende sappige ui bijt en let eens op wat er gebeurt.

HOE DE SESSIES WERKEN

 

Deze sessies zijn ontworpen om je onderbewustzijn te overtuigen dat je fysiek een maagbandoperatie hebt ondergaan. Het onderbewustzijn zal denken dat je maag kleiner is geworden en geloven dat jij jezelf veel sneller vol voelt. Natuurlijk, bewust zul je weten dat je niet daadwerkelijk de operatie hebt ondergaan, maar dat is prima. Je automatische gewoonten (zoals eten) worden gecontroleerd door je onderbewustzijn, dus het zal doen alsof de procedure echt heeft plaats gevonden en je een kleinere maag hebt. We hebben veel bewuste en onbewuste gedachten en die houden heel verschillende overtuigingen vast. Fobieën zijn er altijd een goed voorbeeld van. Je kunt heel goed weten dat spinnen, vogels, clowns, of wat je fobie/angst ook is, niet gevaarlijk zijn. Je kunt dit logisch weten met je bewuste geest. Maar je onderbewustzijn kan geloven dat ze levensbedreigend zijn, hetgeen kan leiden tot automatische angstreacties, ongeacht je bewuste overtuigingen: je wordt dan meteen angstig – zelfs als je weet dat je dat niet zou moeten zijn. Dit kan ook gebeuren met een verslaving. Mensen kunnen weten dat ze zelf met schaden van de verslaving moeten leven. Ze kunnen niet eens bijzonder genieten, maar het onderbewustzijn, dat die controle aanstuurt, heeft andere ideeën. Het kan bijvoorbeeld geloven dat het nog steeds cool is om te roken of dat je hierdoor meer volwassen lijkt! Zo blijf je onbewust gedreven om te roken, totdat iets (vaak hypnose) het onderbewustzijn laat weten dat dingen zijn veranderd. Dus het idee van deze sessies is dat, hoewel je bewust weet dat je hypnose hebt ondergaan, je onderbewuste gelooft dat je eigenlijk een operatie hebt ondergaan om je maag te laten krimpen. Je onderbewuste wil (of het gebrek daaraan) zal dan volgen, waardoor het veel makkelijker voor je zal zijn om minder te eten en dus gewicht te verliezen.

 

OPBOUW VAN DE SESSIES

 

Het programma bestaat uit 4 hypnosesessies en een nacontrole. Om alvast duidelijk te maken wat je mag verwachten, kun je hieronder de opbouw zien van deze sessies.

Sessie 1 is de intake, een introductie en een hypnosesessie voor de virtueel pre-operatieve intake.

Sessie 2 zal in het teken staan van de werkelijke hypnotische, virtueel operatieve ingreep.

Sessie 3 is gericht op het bijstellen van de virtueel operatieve ingreep.

Sessie 4 zal het programma op een zeer directe en doeltreffende manier compleet maken.

Sessie 5 is de nacontrole en zal ongeveer 3 maanden na de 4e sessie plaatsvinden.

( TEKST HYPNOBAND)

 

KOSTEN VAN DE VIRTUELE MAAGBAND ( 5 sessies en tussentijds emailcontact indien nodig)

€ 699.--

  • s-facebook
  • Twitter Metallic