Mijn hemel,

Na deze regressie begrijp ik eindelijk waarom ik niet mag rusten en altijd in dienst van anderen denk te moeten staan. Mijn 5 jarige heeft zich deze overtuiging opgelegd en dankzij de sessie mag de jonge Ik nu een echt kind zijn! En zoals ik die kleine jongen beloofd heb, ga ik elke ochtend even voelen of het tijd is voor een dag die alleen van ons is. Een dag waar niets moet, waarop we mogen spelen en ontdekken. En elke dag opnieuw mag ik weer die keuze maken.

Ik begrijp nu dat ik het zelf was die de beslissing maakte dat het niet mocht. IK MAG! Nou en of ik dat MAG!

Thanks M.P

beste Vivian.

hartelijk bedankt voor jouw

professionele hulp.

na 2 sessie's heb je mij van

mijn na sleep ivm een herseninfarct goed geholpen.

veel LOF voor deze hypnotherapeute.

nogmaals bedankt hiervoor!

groetjes Ron.

Hypnotherapie ik sta iedere keer weer versteld wat het met me doet . Ik Ben bezig met innerlijk kind healing bij Vivian Halmans. Paar weekjes terug had ik paar daagjes weg geboekt en toen de datum begon te naderen sloeg de angst weer toe gaat wel alles goed kan ik wel genieten mijn hoofd draaide overuren en verdriet en onrust namen de overhand dus was ik bijna ook niet gegaan .

 

Gelukkig kon ik bij Vivian nog terecht en in 40 minuten was mijn angst weg en kon ik in vol vertrouwen gaan genieten van mijn mini vakantie en wat heb ik het fijn gehad.

Vandaag hebben we gewerkt aan mijn 4 jarig kind wat zich niet begrepen voelde maar vooral eenzaam en verlaten . Ik heb mezelf weer mogen verbinden met mijn ouders en mijn volwassen zelf . En ik deed mijn ogen open met een smile op mijn gezicht .

Ik hoef nergens angst voor te hebben mijn innerlijk kind is altijd bij me ze wil alleen maar gehoord worden en omarmd worden in liefde.

Dankjewel lieve Vivian dat ik deze reis samen met jou mag maken. Nadine Rameckers

 

Lieve Vivian

Wat ben ik blij dat ik bij jouw geweest ben voor een hypnosesessie.

Wat ik in jaren heb opgebouwd, of eigenlijk zijn zoals ik ben, kon ik geen rust meer kunnen vinden door heel veel factoren , was mijn lichaam en zeker mijn "koppie" overvol geraakt. Stress, nog maar 3 á 4 uurtjes slapen, lichamelijke klachten, super gevoelig voor heel veel prikkels om mij heen, en tja daar schaam ik mij ook niet voor, heel snel en veel janken. En dat was voor mij de bekende druppel die de emmer deed overlopen. Gelukkig kon ik bij jouw terecht, het praten deed al heel erg goed en de hypnose heeft mij héél erg goed gedaan. "Rust en kracht zijn echt de 2 belangrijkste woorden voor mij. En ja ook thuis doe ik, zoals jij mij geleerd hebt, mijn "eigen hypnose". Mijn nachtrust is weer top en ik voel mij weer zoals "ik" moet zijn. En ik neem meteen weer contact met je op als ik weer te "vol" raak.

Leeve sjat hartstikke bedank veur dien krach en sjteun. Bes waerd.

Wilma Nelissen -Schoonbrood

Ik kwam bij Vivian omdat ik vast liep.

Ik weet nog dat ik mijn mail beschreef dat ik eigenlijk niet wist waarom ik vastliep, dat ik wel voor mezelf helder had waar het vandaan kwam, maar dat ik me er geen raad mee wist, er niet mee om kon gaan.

De eerste keer was meteen een bijzondere ontmoeting. Mijn zoontje van 3 zat in een enorme driftbui, wilde niet naar opa en oma en ging noodgedwongen mee.

De rust die Vivian uitstraalt, viel ook direct over mijn zoontje heen. Zelden was ik bij een nieuw, vreemd persoon geweest met hem, waar hij zich meteen zo op zijn gemak voelde en ik ook. Ook werd ik bekend met de term, hoogsensitiviteit. Deze term was nieuw, maar al snel bleek, veelbetekenend voor zowel mij als mijn zoontje.

Hierna volgden een aantal sessies (voor mij dan, zonder driftige peuter), gesprekken, hypnose en inzichten. Een therapeute die uitstraalt wat ze is. Een fijn, rustig persoon met een luisterend oor, zonder oordelen en kennis van zaken.


Nog nooit was ik onder hypnose geweest. De manier waarop Vivian dit begeleidde was rustig en ik kon me, door het vertrouwen in haar, hieraan overgeven. Het heeft me mooie inzichten gebracht en ik ben gekomen tot de kern waar ik voor kwam. Inmiddels kan ik omgaan met de zaken waardoor ik vastliep. Zoals de naam van haar praktijk al aangeeft; een fijner leven.

Vivian, je hebt geen idee wat je bij mij in werking hebt gezet! Dank je wel daarvoor!!!

Sarah de Winter

Ik weet niet wat je met mijn zoon gedaan hebt, maar ik wil je bedanken uit de grond van mijn hart!
Hij is heel open😳 komt naar me toe als hij ergens mee zit( dit heeft die nog nooit gedaan)
Hij heeft een opdracht van school gekregen voor vandaag: collage maken van een gevoel? Hij kiest angst! Gewoon omdat ik bang ben dat ik niet goed ben zoals ik ben, dat mag iedereen weten misschien vinden ze me dan wel goed genoeg.

Ik was sceptisch en erg zenuwachtig! Hypnose van mijn kind het klinkt zo zwaar🤭 maar wat een rust en ontspanning en wat een stappen gezet in 1 sessie.. we hebben het allebei als heel fijn ervaren! 😍 en de uitwerking nu? GEWELDIG... 💋dankjewel!

Mensen produceren in mijn gedachten altijd teveel geluid. Hard kauwen, smakken en zwaar ademen. Irritatie ten top. Ik kon ze wel slaan maar voelde me ook een aansteller. Vooral omdat ik het ook bij mijn man had.

Toen bleek er een naam voor te bestaan, Misofonie.

En er was ook een oplossing voor, namelijk hypnotherapie.

Ik.. onder hypnose.. en de irritatie was weg?  Haha.. tuurlijk.

Gelukkig kende ik  Vivian al en zij besloot mij te helpen. Ze heeft me duidelijk uitgelegd hoe het ten werk gaat.

Het is heel raar om onder hypnose te gaan terwijl je zelf het idee hebt dat je bij volle bewustzijn bent. Ze gaat met je terug naar waar het is ontstaan en probeert je onderbewustzijn er anders mee te leren om te gaan. Vivian begeleidt je ontzettend fijn.

Iedere keer bij haar komen is een feestje, wat een mooi en warm mens!

Ik heb nu ongeveer 6 sessies gehad. Het is niet helemaal over en uiteraard hoor ik de geluiden nog. Maar ze triggeren mijn irritatie niet meer . En als het wel nog zo is weet ik wat ik eraan kan doen en merk ik dat het een stuk minder word.

Het heeft even tijd nodig,  maar ik merk steeds vaker dat iemand in mijn omgeving wat heeft gegeten, en als ze het op hebben ik pas merk dat ik me niet geïrriteerd heb.

 

Een verademing!!

Ik zal een paar praktijk voorbeelden geven van hoe de hypnosessie voor zelfvertrouwen mij al heeft geholpen. Op mijn verjaardagsfeest durf ik normaal de cadeaus niet uit te pakken waar iedereen bij is, en toen ik de zonnebril wou pakken om me een beetje te verbergen voelde ik 'hey, dit hoeft helemaal niet' en vervolgens heb ik er zonder gene van genoten. Ik merk dat ik niet meer de drang heb om mensen te pleasen. Ander voorbeeld is dat wanneer men opmerkingen maakt over mijn uiterlijk(beugel, kapsel, tunnels) ik dit niet meer betrek op mij persoonlijk, en het mij dus ook niet onzeker maakt. Ik sta in wie ik ben!

I did it! Staat bij deze foto, die ik op whats app ontving.

Deze dappere vrouw had veel last van extreme hoogtevrees. Ze wilde heel graag naar New York... uitkijken over die grote stad. Na slechts 1 Hypno-sessies heeft ze het gedaan! Wat een overwinning!!!!

Ik ben zo trots op je. You did it! 😍

(Ik kreeg toestemming om deze foto met jullie te delen.) —  trots.

Onze zoon volgt hypnose sessies bij Vivian Halmans i.v.m. zijn Tourette-tics. Het is echt ongelofelijk hoeveel minder tics hij heeft sinds we met de hypnose zijn begonnen. Zo fijn om te zien hoeveel meer rust hij heeft in zijn lijf!

"Er zat mij behoorlijk wat in de weg, vooral mijn innerlijke criticus die het nooit goed genoeg vond. 

Door in hypnose mijn innerlijk kind te omarmen kan ik ontspannener door het leven.

In de meditaties die ik wekelijks doe probeer ik de kleuren en de mildheid die ik in de hypnose ervaren heb terug te halen. Het helpt mij rustiger te zijn maar vooral in rust te kunnen reageren op situaties die ik moeilijk vind. Ik voel mij niet meer gejaagd en schiet veel minder vaak in de stress. 

De hobbels in mijn leven overwin ik stap voor stap, ik sta mijzelf nu toe om het rustig aan te mogen doen. Ik moet niet meer.....

Mijn innerlijke criticus leer ik meer en meer te zien als vriendin, ik ga de dialoog aan om zo het beste uit mijzelf te halen. 

In de hypnose sessies begeleid Vivian haar clienten met veel liefde en geduld.

Ik werd gevolgd en bijgestuurd waar nodig, dat was nog wel eens nodig omdat mijn onderbewuste de situatie liever niet aanging en wilde vluchten. Met een rustige dwang zorgde Vivian ervoor dat ik mijn weg toch inging en zo een hoop troep heb kunnen opruimen."