top of page

Hypno…..Ik zeg doen!

Anderhalf jaar slecht slapen binnen 1 week opgelost door één sessie hypnotherapie met Vivian. Halleluja ik slaap weer normaal! Mijn slaapprobleem bestond uit zeer levendige dromen s `nachts waardoor ik al doodvermoeid aan mijn dag begon. Vaak hiervoor aangeklopt bij mijn huisarts en een praktijkondersteuner…Veel verschillende opties geprobeerd maar niets hielp. Tot ik door een collega op het idee werd gebracht om eens hypnotherapie te proberen. Ik stond ervoor open en maakte een afspraak. Het gevoel dat Vivian je geeft is warm en persoonlijk. Ze begrijpt je helemaal. Hypnotherapie kennen we allemaal van tv…maar dat soort hypnotherapie is het dus helemaal niet…

Bij deze sessies blijf je constant met je aandacht erbij en ook volledig wakker. (Alleen je ogen zijn dicht) Dat maakt het zo fijn. Je hoeft dan niet de controle over iets los te laten. Dit voelde zelfs veiliger dan het proberen van slaapmedicatie. Opgroeiend in deze wereld zijn we eerder geneigd om bij een probleem hulp te zoeken in de westerse geneeskunde zoals een dokter en het proberen van medicatie….

Maar wederom heeft voor mij alternatieve geneeskunde de oplossing geboden. De eerste nacht na de sessie had ik ongeveer 20% beter geslapen en vanaf toen elke dag beter. Momenteel slaap ik heerlijk! Ik word weer uitgerust wakker en ben weer lekker fit om aan mijn dag te beginnen.

Omdat het slapen zo goed gaat besloot ik om nog een probleem aan te pakken met hypnotherapie. Sinds ik klein ben heb ik al problemen met concentratie en discipline. Concentratie was altijd een ding. Als leraren voor de klas spraken…of iemand een preek of speech gaf was ik binnen enkele seconden alweer afgedwaald. Als ik erna zou moet herhalen wat mij verteld was geworden kwam ik niet ver. Nu staat de knop van concentratie weer “aan”. Nu kan ik echt gefocust naar iemand luisteren. En zelfs erna vertellen wat er besproken is. Top. Het geeft zo`n fijn gevoel!

Mijn discipline thuis was ver te zoeken. S`ochtends maakte ik vaak een lijstje met wat ik wilde doen op een vrije dag…en uiteindelijk keek ik alleen maar Netflix… Nu is ook die knop weer “aan” en gaan allemaal kleine klusjes vanzelf…Het kost niet eens veel moeite…En dan denk ik bij mezelf, hoe bizar dat ik nu wel gewoon even wat dingetjes doe…en Netflix laat voor wat het is. Tuurlijk heb ik af en toe nog wel eens een relax dag, maar daar voel ik mezelf dan ook helemaal prettig bij.

Veel in het dagelijks leven liep weer op rolletjes. Echter had ik nog één groot probleem. De band met mijn moeder. Deze is al van kind af aan slecht. Zo slecht dat we laatste jaren nauwelijks contact hadden. Ik heb het hele verhaal met Vivian gedeeld en zij gaf mij inzichten waardoor er puzzelstukjes in elkaar vielen…Ook hierin wist zij precies de goede dingen te zeggen. Voor nu heb ik geen contact met mijn moeder en dat is prima…maar er bleef altijd een onrustig gevoel in mij knagen…het was gewoon nog niet afgerond. En daar heeft Vivian mee geholpen. Met haar sessie heeft zij weer rust bij mij gebracht. Het nare gevoel is weg. En dat was in mijn geval de oplossing die ik zocht en vond!

Dus ik zeg Hypno, gewoon doen!

Vivian bedankt voor deze mooie hulp

* Vrijdag weer een afspraak gehad met een vd liefste mensen die ik ken..

Als ik binnenkom wordt ik overspoeld door de warmte die zij uitstraalt..

De sfeer in de praktijkruimte maakt het helemaal af..

Het is een thuisgevoel..

Zo bijzonder dat ik dit mag meemaken..

Dat dit op mijn pad is gekomen..

De eerste afspraken waren bij mij thuis..

Het was vanaf het eerste moment een warm gevoel..

Het vertrouwen in Vivian was..is er gewoon..

Wat een fijn mens..

Zo oprecht..

Ik heb zoveel geleerd..

Ben zo gegroeid..

Nog steeds..

Krijg meer vertrouwen..

Volg mijn onderbuikgevoel steeds meer..

Sta anders in het leven..

Kan beter momenten en mensen in mijn leven loslaten..

Geniet meer van kleine momenten..

Lieve Vivian ik kan blijven schrijven over jou aandeel van mijn verandering..

Hoe jij me hebt geleerd om anders te reageren..

Ook nu ondanks dat je je weg moet vinden met de suiker..

Toch ben je er..

Prachtige lieve bijzondere Vivian..

Bedankt dat je er bent..

Liefs van mij..’

Maureen

Lieve Vivian

Ik kwam via via bij jou terecht! Hypnose.... van gehoord maar wist niet wat het inhield!

Voor mij was het iemand als een kip zonder kop laten rondlopen zonder er bewust van te zijn!

Mijn gedachten waren laat maar komen! Ik zie wel!

De eerste kennismaking was zo fijn! Wat een lief warm mens! Dat was de eerste binnenkomer!

Mijn vertrouwen was er!

Mijn eerste sessie was indrukwekkend!

Heb nu al meerdere sessies gehad! Ik ben zoveel dichter bij mezelf! Zoveel meer rust en inzicht!

Ik ben er nog niet! Dit komt ook omdat ik heeeeel lange tijd achter de feiten heb aangelopen! Dit heeft behoorlijke invloed om mijn leven gehad! Mezelf verloren door te geven! Op ieder vlak! Lieve Vivian ik ben je zo dankbaar dat je met mij de bomen van mijn weg afhaalt! Mijn weg wordt steeds makkelijker begaanbaar! En als er hobbels zijn kan ik ze verplaatsen of relativeren! Ik hoop dat je nog een poos met me meereist! Zodat ik de bomen tot brandhout kan zagen!

Dankjewel voor je vertrouwen in mij! Dikke knuffel!

Lieve vivian...

Ik was op eigen houtje 10 kilo kwijt...maar toen stopte het afvallen...

Toen ging ik voor de sessie snoepen en snaaien....

Wat is t dan toch makkelijk!!!dankzij jou sjat.

Ik ben er superblij mee

Nu totaal 15kilo minder

Me happy!!

#stoppenmetsnoepenensnaaien #fijnleven #hypnose #hypnotherapie

183716292_262109981997174_69152323635324
183605141_262109985330507_22272266470095

Mijn hemel,

Na deze regressie begrijp ik eindelijk waarom ik niet mag rusten en altijd in dienst van anderen denk te moeten staan. Mijn 5 jarige heeft zich deze overtuiging opgelegd en dankzij de sessie mag de jonge Ik nu een echt kind zijn! En zoals ik die kleine jongen beloofd heb, ga ik elke ochtend even voelen of het tijd is voor een dag die alleen van ons is. Een dag waar niets moet, waarop we mogen spelen en ontdekken. En elke dag opnieuw mag ik weer die keuze maken.

Ik begrijp nu dat ik het zelf was die de beslissing maakte dat het niet mocht. IK MAG! Nou en of ik dat MAG!

Thanks M.P

recensie fijn leven.jpg
recensie fijn leven.jpg

beste Vivian.

hartelijk bedankt voor jouw

professionele hulp.

na 2 sessie's heb je mij van

mijn na sleep ivm een herseninfarct goed geholpen.

veel LOF voor deze hypnotherapeute.

nogmaals bedankt hiervoor!

groetjes Ron.

IK BEN ZO TROTS!! 

Mijn buikomvang is 20 cm vanaf in totaal 
Mijn taille 15 cm
Mijn heupen 12 cm
Mijn maag 11 cm
Visceraal vet van 11 naar 6 gezakt🥳

FIJN LEVEN VIRTUELE MAAGBAND.jpeg
recensie FIJN LEVEN.jpg

Hypnotherapie ik sta iedere keer weer versteld wat het met me doet . Ik Ben bezig met innerlijk kind healing bij Vivian Halmans. Paar weekjes terug had ik paar daagjes weg geboekt en toen de datum begon te naderen sloeg de angst weer toe gaat wel alles goed kan ik wel genieten mijn hoofd draaide overuren en verdriet en onrust namen de overhand dus was ik bijna ook niet gegaan .

 

Gelukkig kon ik bij Vivian nog terecht en in 40 minuten was mijn angst weg en kon ik in vol vertrouwen gaan genieten van mijn mini vakantie en wat heb ik het fijn gehad.

Vandaag hebben we gewerkt aan mijn 4 jarig kind wat zich niet begrepen voelde maar vooral eenzaam en verlaten . Ik heb mezelf weer mogen verbinden met mijn ouders en mijn volwassen zelf . En ik deed mijn ogen open met een smile op mijn gezicht .

Ik hoef nergens angst voor te hebben mijn innerlijk kind is altijd bij me ze wil alleen maar gehoord worden en omarmd worden in liefde.

Dankjewel lieve Vivian dat ik deze reis samen met jou mag maken. Nadine Rameckers

 

Lieve Vivian

Wat ben ik blij dat ik bij jouw geweest ben voor een hypnosesessie.

Wat ik in jaren heb opgebouwd, of eigenlijk zijn zoals ik ben, kon ik geen rust meer kunnen vinden door heel veel factoren , was mijn lichaam en zeker mijn "koppie" overvol geraakt. Stress, nog maar 3 á 4 uurtjes slapen, lichamelijke klachten, super gevoelig voor heel veel prikkels om mij heen, en tja daar schaam ik mij ook niet voor, heel snel en veel janken. En dat was voor mij de bekende druppel die de emmer deed overlopen. Gelukkig kon ik bij jouw terecht, het praten deed al heel erg goed en de hypnose heeft mij héél erg goed gedaan. "Rust en kracht zijn echt de 2 belangrijkste woorden voor mij. En ja ook thuis doe ik, zoals jij mij geleerd hebt, mijn "eigen hypnose". Mijn nachtrust is weer top en ik voel mij weer zoals "ik" moet zijn. En ik neem meteen weer contact met je op als ik weer te "vol" raak.

Leeve sjat hartstikke bedank veur dien krach en sjteun. Bes waerd.

Wilma Nelissen -Schoonbrood

Ik kwam bij Vivian omdat ik vast liep.

Ik weet nog dat ik mijn mail beschreef dat ik eigenlijk niet wist waarom ik vastliep, dat ik wel voor mezelf helder had waar het vandaan kwam, maar dat ik me er geen raad mee wist, er niet mee om kon gaan.

De eerste keer was meteen een bijzondere ontmoeting. Mijn zoontje van 3 zat in een enorme driftbui, wilde niet naar opa en oma en ging noodgedwongen mee.

De rust die Vivian uitstraalt, viel ook direct over mijn zoontje heen. Zelden was ik bij een nieuw, vreemd persoon geweest met hem, waar hij zich meteen zo op zijn gemak voelde en ik ook. Ook werd ik bekend met de term, hoogsensitiviteit. Deze term was nieuw, maar al snel bleek, veelbetekenend voor zowel mij als mijn zoontje.

Hierna volgden een aantal sessies (voor mij dan, zonder driftige peuter), gesprekken, hypnose en inzichten. Een therapeute die uitstraalt wat ze is. Een fijn, rustig persoon met een luisterend oor, zonder oordelen en kennis van zaken.


Nog nooit was ik onder hypnose geweest. De manier waarop Vivian dit begeleidde was rustig en ik kon me, door het vertrouwen in haar, hieraan overgeven. Het heeft me mooie inzichten gebracht en ik ben gekomen tot de kern waar ik voor kwam. Inmiddels kan ik omgaan met de zaken waardoor ik vastliep. Zoals de naam van haar praktijk al aangeeft; een fijner leven.

Vivian, je hebt geen idee wat je bij mij in werking hebt gezet! Dank je wel daarvoor!!!

Sarah de Winter

Ik weet niet wat je met mijn zoon gedaan hebt, maar ik wil je bedanken uit de grond van mijn hart!
Hij is heel open😳 komt naar me toe als hij ergens mee zit( dit heeft die nog nooit gedaan)
Hij heeft een opdracht van school gekregen voor vandaag: collage maken van een gevoel? Hij kiest angst! Gewoon omdat ik bang ben dat ik niet goed ben zoals ik ben, dat mag iedereen weten misschien vinden ze me dan wel goed genoeg.

Ik was sceptisch en erg zenuwachtig! Hypnose van mijn kind het klinkt zo zwaar🤭 maar wat een rust en ontspanning en wat een stappen gezet in 1 sessie.. we hebben het allebei als heel fijn ervaren! 😍 en de uitwerking nu? GEWELDIG... 💋dankjewel!

recensie fijn leven hypnotherapie.jpg
ervaringen klanten fijn leven.jpg
59244124_1889500567820552_82566038423097
aanbeveling klanten Fijn Leven.jpg
59941291_1888309454606330_56389336661019
59640225_1888309587939650_10828506550658

Mensen produceren in mijn gedachten altijd teveel geluid. Hard kauwen, smakken en zwaar ademen. Irritatie ten top. Ik kon ze wel slaan maar voelde me ook een aansteller. Vooral omdat ik het ook bij mijn man had.

Toen bleek er een naam voor te bestaan, Misofonie.

En er was ook een oplossing voor, namelijk hypnotherapie.

Ik.. onder hypnose.. en de irritatie was weg?  Haha.. tuurlijk.

Gelukkig kende ik  Vivian al en zij besloot mij te helpen. Ze heeft me duidelijk uitgelegd hoe het ten werk gaat.

Het is heel raar om onder hypnose te gaan terwijl je zelf het idee hebt dat je bij volle bewustzijn bent. Ze gaat met je terug naar waar het is ontstaan en probeert je onderbewustzijn er anders mee te leren om te gaan. Vivian begeleidt je ontzettend fijn.

Iedere keer bij haar komen is een feestje, wat een mooi en warm mens!

Ik heb nu ongeveer 6 sessies gehad. Het is niet helemaal over en uiteraard hoor ik de geluiden nog. Maar ze triggeren mijn irritatie niet meer . En als het wel nog zo is weet ik wat ik eraan kan doen en merk ik dat het een stuk minder word.

Het heeft even tijd nodig,  maar ik merk steeds vaker dat iemand in mijn omgeving wat heeft gegeten, en als ze het op hebben ik pas merk dat ik me niet geïrriteerd heb.

 

Een verademing!!

Ik zal een paar praktijk voorbeelden geven van hoe de hypnosessie voor zelfvertrouwen mij al heeft geholpen. Op mijn verjaardagsfeest durf ik normaal de cadeaus niet uit te pakken waar iedereen bij is, en toen ik de zonnebril wou pakken om me een beetje te verbergen voelde ik 'hey, dit hoeft helemaal niet' en vervolgens heb ik er zonder gene van genoten. Ik merk dat ik niet meer de drang heb om mensen te pleasen. Ander voorbeeld is dat wanneer men opmerkingen maakt over mijn uiterlijk(beugel, kapsel, tunnels) ik dit niet meer betrek op mij persoonlijk, en het mij dus ook niet onzeker maakt. Ik sta in wie ik ben!

40664574_2230099927221443_55102966253328

I did it! Staat bij deze foto, die ik op whats app ontving.

Deze dappere vrouw had veel last van extreme hoogtevrees. Ze wilde heel graag naar New York... uitkijken over die grote stad. Na slechts 1 Hypno-sessies heeft ze het gedaan! Wat een overwinning!!!!

Ik ben zo trots op je. You did it! 😍

(Ik kreeg toestemming om deze foto met jullie te delen.) —  trots.

recensie fijn leven.jpg
39040894_2209134969317939_22147164261014
Bedankt voor de leuke en leerzame hypnot

Onze zoon volgt hypnose sessies bij Vivian Halmans i.v.m. zijn Tourette-tics. Het is echt ongelofelijk hoeveel minder tics hij heeft sinds we met de hypnose zijn begonnen. Zo fijn om te zien hoeveel meer rust hij heeft in zijn lijf!

"Er zat mij behoorlijk wat in de weg, vooral mijn innerlijke criticus die het nooit goed genoeg vond. 

Door in hypnose mijn innerlijk kind te omarmen kan ik ontspannener door het leven.

In de meditaties die ik wekelijks doe probeer ik de kleuren en de mildheid die ik in de hypnose ervaren heb terug te halen. Het helpt mij rustiger te zijn maar vooral in rust te kunnen reageren op situaties die ik moeilijk vind. Ik voel mij niet meer gejaagd en schiet veel minder vaak in de stress. 

De hobbels in mijn leven overwin ik stap voor stap, ik sta mijzelf nu toe om het rustig aan te mogen doen. Ik moet niet meer.....

Mijn innerlijke criticus leer ik meer en meer te zien als vriendin, ik ga de dialoog aan om zo het beste uit mijzelf te halen. 

In de hypnose sessies begeleid Vivian haar clienten met veel liefde en geduld.

Ik werd gevolgd en bijgestuurd waar nodig, dat was nog wel eens nodig omdat mijn onderbewuste de situatie liever niet aanging en wilde vluchten. Met een rustige dwang zorgde Vivian ervoor dat ik mijn weg toch inging en zo een hoop troep heb kunnen opruimen."

Hallo Vivian,

Allereerst wil jou en je gezin/ familie fijne Feestdagen en een mooi en gezond 2022 wensen.

Zoals beloofd hier de review.

Al een tijdje had ik last van onverwerkte issues in mijn leven. Heb hiervoor ook gewone psycho therapie gehad, maar omdat ik alles goed onder woorden kan brengen, hoorde ik telkens: " je weet goed hoe het werkt, ik denk dat je het verder alleen kan." Op dat moment leuk om te horen, maar ik kwam er toch niet echt verder mee, en mijn verblijf in " het dal" duurde steeds langer en ik wist niet hoe eruit te komen.

Zo anders was het bij Vivian. Alleen al de rust die ze uitstraalt doet je goed. Zij wist meteen hoe ik me voelde, ik voelde me zo begrepen. Heerlijk.

Vivian gaf me de tools om tot rust te komen, het verleden achter me te laten. Ik mag er zijn!

Bedankt Vivian.

Inderdaad, bedankt Vivian.

Groetjes Anita

Lieve Vivian!

Toen ik binnen kwam kon ik alleen maar huilen! Heb zo'n heftige tijd gehad! Het gevoel gehad van leven of dood! Dat is niet te beschrijven wat dat met me heeft gedaan! Je nam zoals de tijd om naar me te luisteren! Me het gevoel te geven dat ik ertoe doe! Dat had ik nu zoooooo nodig! Voelde me zo ellendig! Maar jij weet altijd het beste in me naar boven te halen! Te geloven in mijn eigen kracht! Voel me altijd zo sterk na jou behandeling! Deze keer nog meer dan de andere keren! Ik was echt de weg kwijt! Wat ben je een bijzondere vrouw! Mama zei altijd; soms komen er engeltjes op je pad! Daar ben jij er een van! Dankjewel dat je er bent! Kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik je ben! Liefs Maureen

TRAUMA FIJN LEVEN HYPNOTHERAPIE.png
bottom of page