Zeven jaar geleden nam mijn leven een behoorlijk duik naar beneden. Doordat ik ineens zo ziek werd, verloor ik bijna alles. Het ergste vond ik het moment dat mijn neuroloog mij bij de schouders pakte en zei: "Vivian, je komt niet meer aan het werken. We hebben geen medicijnen meer over die je zouden kunnen helpen. Je bent ongeneeslijk ziek".

Was het dat echt? Zou ik nooit meer beter worden en mijn jongens de moeder geven die ze zo verdienden? Opgesloten tussen 4 muren en elke 3 uur een aanval van anderhalf uur?

Suicide headache syndrom. 50% pleegt zelfmoord tijdens een aanval die zo vreselijk pijnlijk is en waarbij jij jezelf aanvalt. Het was niet zo zeer de vraag of het een keer mis ging maar wanneer.

En dan gebeurd dat wonder…

 

Er is een hele dure experimentele operatie waar ze sponsoren voor moeten vinden…Het is een zware, risicovolle operatie en er is geen zekerheid dat het werkt…. ze stoppen draden en een batterij in mijn lijf en ik krijg een afstandsbediening. Die mij mijn leven weer langzaam terug geven.

Ik voel het leven weer en voel heel sterk dat ik hier iets mee moet doen. Ik wil geven en delen net zoals ik ontvangen heb van familie en dierbaren.

Ik studeer voor Life Coach en ik ontwikkel een nieuwe passie in mijn leven.

Mensen begeleiden naar een Fijn Leven.

 

Al jaren hoor ik .. je moet een boek schrijven. En ik denk… waarom? Wie zit te wachten op mijn verhaal?  En toch… in januari 2017 besluit ik ervoor te gaan zitten. Misschien voegt het wel iets toe.. zeker nu ik de 12 sleutels die ik gebruikte om weer te kunnen genieten.. in een zelfontwikkelde methode heb ondergebracht. Die ik toepas bij de coachsessies in mijn praktijk.

 

En zo ontstaat langzaam in een periode van 9 maanden dit boek.

Ik start met mijn levensverhaal  in vogelvlucht. Je zult er herkenning in vinden en ook weer niet. Omdat iedereen zijn eigen verhaal heeft. Het leven is niet alleen geluk. Geluk is zelfs vaak heel klein en kort. En toch is geluk er altijd en overal. De 12 sleutels die ik in dit boek beschrijf omvatten alles wat je nodig hebt.

Je kent de sleutels stuk voor stuk.

En toch zal dit boek je de weg wijzen hoe je ze in kunt zetten in jouw leven op de manier die bij jou past.

Niets liever wil ik, dan mensen laten zien dat ze de regie zelf kunnen nemen in hun leven.

 

En ik begeleid ze door middel van Hypnotherapie, Regressie en Coaching, waardoor we samen de problemen, trauma en overtuigingen aanpakken die ervoor zorgen dat het leven nu niet fijn is.

Want uiteindelijk zijn het de mooie herinneringen en ervaringen die jouw leven waardevol maken.