top of page

Twaalf jaar geleden nam mijn leven een behoorlijk duik naar beneden. Omdat ik ineens zo ontzettend ziek werd, verloor ik bijna alles. Ik herinner mij nog het moment dat mijn neuroloog mij bij de schouders pakte en zei: "Vivian, je zal nooit meer werken. We hebben geen medicijnen meer over die je zouden kunnen helpen, je bent ongeneeslijk ziek".

Was het dat echt? Zou ik nooit meer beter worden en mijn jongens de moeder geven die ze zo verdienden? Opgesloten tussen 4 muren en elke 3 uur een aanval van anderhalf uur?

Suicide headache syndrom. 50% pleegt zelfmoord tijdens een aanval die zo vreselijk pijnlijk is dat je jezelf aanvalt. Het was niet zo zeer de vraag of het een keer mis ging maar wanneer.

En dan is er dat wonder…

 

Er is een hele dure experimentele operatie waar ze sponsoren voor moeten vinden.Het is een zware, risicovolle operatie en er is geen zekerheid dat het werkt. Tijdens de operatie leggen de artsen draden en een batterij in mijn lichaam, vanaf mijn hersenen naar mijn buik en ik krijg een afstandsbediening. Op dat moment geven zij  mij mijn leven weer langzaam terug.

Ik voel het leven weer en voel heel sterk dat ik hier iets mee moet doen. Ik wil geven en delen net zoals ik ontvangen heb van familie en dierbaren.

Ik studeer voor Life Coach en ik ontwikkel een nieuwe passie in mijn leven.

Mensen begeleiden naar een Fijn Leven.

 

Al jaren hoor ik, je moet een boek schrijven. En ik denk… waarom? Wie zit te wachten op mijn verhaal?  En toch… in januari 2017 besluit ik ervoor te gaan zitten. Misschien voegt het wel iets toe, zeker nu ik de 12 sleutels die ik gebruikte om weer te kunnen genieten in een zelfontwikkelde methode heb ondergebracht die ik toepas bij de sessies in mijn praktijk.

 

En zo ontstaat langzaam in een periode van 9 maanden mijn eerste boek.

Ik start met mijn levensverhaal  in vogelvlucht. Je zult er herkenning in vinden en ook weer niet. Omdat iedereen zijn eigen verhaal heeft. Het leven kent niet alleen geluk. Geluk is zelfs vaak heel klein en kort. En toch is geluk er altijd en overal. De 12 sleutels die ik in dit boek beschrijf omvatten alles wat je nodig hebt.

Je kent de sleutels stuk voor stuk.

En toch zal dit boek je de weg wijzen hoe je ze in kunt zetten in jouw leven op de manier die bij jou past.

Niets liever wil ik, dan mensen laten zien dat ze de regie zelf kunnen nemen in hun leven.

Bestemming Fijn Leven was al heel snel uitverkocht en nu na 5 jaar zijn er een aantal aanpassingen gedaan, is het boek van voor tot achter nagekeken op taalfouten en is er die tweede druk!

 

Nu 5 jaar later heb ik een bloeiende, drukbezochte praktijk en begeleid ik mensen door middel van Hypnotherapie, Regressietherapie, Yager-Codetherapie en HSP Coaching, waardoor we samen de problemen, trauma en overtuigingen aanpakken die ervoor zorgen dat het leven nu niet fijn is. Dit boek heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Hoe, dat lees je in mijn boek.

.

bottom of page