top of page

Boek recensie

Boost your Health

Hi Vivian, ondanks dat hier geen pasen gevierd wordt, was t toch lekker rustig zonder mails uit NL en kon ik eindelijk mijn zin zetten op t lezen van je boek: Wat een fijn leesbaar en begrijpelijk met je eigen voorbeelden vastgelegd document. In twee dagen doorheen en kijk alweer uit naar je volgende. Ik zal dit boek aan iedereen die hier op visite komt laten lezen want deze aangereikte sleutels kunnen een belangrijke bijdrage zijn, eigenlijk voor iedereen. Er komen nogal wat mensen aanwaaien ( dat heb je als je fijn woont ) en ik zal t steeds zichbaar in de gastenkamers leggen. Petje af voor jou; wat een voorbeeld voor velen! ( Lisa van Roode,Phuket)

Wederom een prachtig boek.
Alsof de schrijfster Vivian Halmans persoonlijk tegen je praat.
Alleen in je eigen accent want als zij Limburgs gaat praten snap je het denk ik niet 😂tenzij je uit Limburg komt.
Het boek leest heerlijk makkelijk weg.
Lekker luchtig met mooie boodschappen die jou kunnen helpen naar jouw Bestemming Fijn Leven.
Een aanrader die mooi in het rijtje past bij alle mooie boeken met deze thema's
Te koop bij www.fijnleven.com
Dank je wel Vivian ❤️

Bestemming Fijn Leven’ heb ik eigenlijk ademloos uitgelezen. In eerste instantie met lichte scepsis begonnen, want er zijn zoveel ‘ zelfhulp-boeken’ op de markt. Toch is dit boek van Vivian Halmans anders dan de anderen.

 

Het steekt er qua praktische toepasbaarheid bovenuit.

 

Dit is een boek waarvan je de inhoud daadwerkelijk zonder problemen kan toepassen in je dagelijks leven. Vivian Halmans is geen academica die een beschouwende verhandeling schrijft.

 

Vivian Halmans is een survivor, iemand die hetgeen ze beschrijft zelf door en overleefd heeft. Iemand waar je graag adviezen van wilt aannemen.

 

Daarbij komt een duidelijke en prettige schrijfstijl, waarmee je pagina voor pagina aan de hand wordt meegenomen. Heel sterk dat dit een boek is dat in eigen beheer is uitgegeven, tegelijkertijd een grote misser voor de grote uitgeverijen, dat ze deze hebben laten passeren. Laat de volgende keer het nieuwe boek van Vivian niet aan jullie neus voorbijgaan.

 

Vivian verdiend een groot publiek met haar inzichten en oplossingen.

 

Er gaan nog veel boeken volgen, dat kan niet anders. ‘Bestemming Fijn Leven’ is een indrukwekkend visitekaartje van een vrouw die zich met recht ‘ geluksregisseur’ kan noemen.

 

Jan Vranken, 22-10-2017

Willy Janssen Ik heb dit boek in één keer uitgelezen: indrukwekkend hoe je met de bizarre gebeurtenissen van je leven bent omgegaan. En hoe je vervolgens je leven zo positief hebt opgepakt. Zo mooi dat je dit op deze manier met anderen deelt en ongetwijfeld heel veel mensen nieuwe handvatten geeft voor een eigen FIJN LEVEN. Dank je wel, Vivian
Nadine Wat een heftige dingen heb jij moeten doorstaan maar voor mij een inspiratie om meer te geloven in mijzelf.
Marjo Halmans Poeh al op blz 54. Pijn aan mijn hart.  Beleef alles opnieuw met jou. Prachtig geschreven. Arme schat wat was t zwaar. Ik ben zo blij dat t nu beter gaat.  Poen mam💋
Hoi 5ke.  Wat een geweldig boek. Ik voel zo veel  liefde er in. Zal t iederein aanbevelen.  Zo trots op jou😌❤💋
Marleen Hahn Ik heb je boek bijna in een adem uitgelezen! Het leest makkelijk en ik vond het heerlijk om weer eens met de neus op de feiten gedrukt te worden! Die sleutels komen vast nog heel vaak goed van pas en ik wil je daar dan ook heel erg voor bedanken!
Marianne Stalman Heb het boek uitgelezen , indrukwekkend jouw levensverhaal en je manier van schrijven vaak heel herkenbaar ook voor mij , proficiat je hebt het supergoed gedaan 😘
Eveline Ik heb meteen het boek uitgelezen..herkende veel,niet alles..supermooi geschreven...hier moeten mensen echt door gemotiveerd worden !  💋
Manon Tonigold 
Geweldig book..
Wat deengk un köpke veul...
Handvate zoe welkom😘

 ANJA SMEETS Goedemorgen Vivian >> eerst even voor ik op de fiets spring , complimenten voor je boek..indrukwekkend. Wat een mens zoal meemaakt. Ik weet zeker dat jij de wereld hiermee mooier maakt En een fijn leven zal voort leven in de lezer van het boek. Ik ga er vanavond of vanmiddag aan verder. Ik ben aan sleutel 11 en ben geïnspireerd geraakt.

 Ik heb al heel veel gelezen Ook ik had dit nodig, heel vaak in mijn eigen leven Om zeker te zijn dat mijn gevoel goed zat. En steeds wordt je dan bevestigd.

 

 Jouw boek, tja ik dacht hmm ik heb al veel gelezen  over hoe je het leven, jouw leven, moet maken, waar jij in kan aarden.

Dat boek van Vivian dat wil ik lezen, vraag me niet waarom ?

En wat ben ik blij dat ik ook dit boek in huis heb. Ik heb er een heel mooi gevoel weer bijgekregen. En ook weer dat engeltje of dat pieker gedoe.

 Tja, daar ga ik zeker weer een stevige draai aan geven Je geeft weer goed aan  hoe vaak we ons moeten verwonderen. Ik ben blij dat ik dat zeker ook nog heb,  steeds weer.

 Het leest gemakkelijk >> hele mooie voorbeelden geef je erin.

En zo waar dat een moment waar je  je shit door voelt, iets met het verleden te maken heeft. Helemaal waar! Ik zal zo nu en dan zeker nog  even een hoofdstuk eruit pakken. Onze dochter wil het ook lezen…. Ik zeg prima even wachten >> mooi

Nou vanavond sleutel elf. Eerst frisse lucht ,op de fiets en hmm  gratis vitamines.

 

Bedankt ik geniet ervan, verheug me al vanavond of vanmiddag met jouw boek. Ik wens jou het allermooiste toe in je leven.

Deed me pijn om te lezen hoeveel verdriet je hebt gehad en moeten verwerken. Dat gevoel is herkenbaar in andere maten. Maar hoe ben je gegroeid. Dat heb je toch maar allemaal zelf gedaan. Met je lieve family en vriendinnen om je heen Toppie. Heel veel succes!

 Ik kijk uit naar je volgende boek.

 Verhaal is wat langer uitgevallen als ik wilde.  Fijne dag Anja

bottom of page