top of page

REGRESSIE: duur 1 tot anderhalf uur
REGRESSIE- EN REINCARNATIETHERAPIE: anderhalf tot 2 uur.

Ontwerp zonder titel (11).png

REGRESSIE BETEKENT; TERUG IN DE TIJD

TIJDENS EEN REGRESSIE GAAN WE TERUG NAAR WAAR HET PROBLEEM, WAAR JE NU MEE WORSTELT, IS BEGONNEN.

DE MEESTE ZAADJES WORDEN GEPLANT IN DE EERSTE 7 JAREN VAN JE LEVEN, AL KUN JE ER PAS VEEL LATER LAST VAN KRIJGEN. HET ONDERBEWUSTZIJN SLAAT NIET ALLEEN EEN TRAUMA OP MAAR SCANT GELIJK DE HELE OMGEVING, ELK GELUID, GEUR EN GEVOEL. IS ER TIJDENS HET TRAUMA EEN SIGARENGEUR AANWEZIG GEWEEST, DAN ZAL HET IN DE TOEKOMST OOK DEZE GEUR ALS ONVEILIG BESCHOUWEN EN REAGEER JIJ VANUIT HET OUDE TRAUMA ZONDER DAT JE DAT IN DE GATEN HEBT. ZO KUNNEN ER DUS ENORM VEEL TRIGGERS ZIJN WAAR JIJ ONBEWUST REAGEERT.

NATUURLIJK KAN EEN PROBLEEM, TRAUMA OF ANGST OOK OP EEN LATERE LEEFTIJD ONTSTAAN. OOK DAN IS REGRESSIE EEN GOEDE MANIER OM TOE TE PASSEN .  ALS HET HEEL VROEG IN JE JEUGD ONTSTAAN IS WEET JE DAAR ZELF BEWUST NIET VEEL MEER VAN.

MET DEZE THERAPIEVORM KUNNEN WE BIJ JE BELEVINGEN EN HERINNERINGEN VAN DIE TIJD.  ALLES WAT JE BELEEFD HEBT LIGT NAMELIJK OPGESLAGEN IN JE ONDERBEWUSTZIJN.  MET JE BEWUSTZIJN KOM JE ER NIET MEER BIJ.  HYPNOSE IS DAN EEN MOOIE MANIER OM ER WEL TE KOMEN EN DE ERVARING / EMOTIE POSITIEF TE VERANDEREN.

TIJDENS REGRESSIE GEBRUIK IK VERSCHILLENDE TECHNIEKEN.  IK PAS DEZE AAN JOU EN JE PROBLEEM AAN.  DENK HIERBIJ AAN  INNER CHILD( INNERLIJK KIND) THERAPY EN INFORMED CHILD THERAPY,. EN ZO ZIJN ER NOG MEER TECHNIEKEN IN MIJN TOOLBOX.

HET VERSCHIL TUSSEN REGRESSIE EN REGRESSIE-/ REINCARNATIETHERAPIE IS O.A. DE LEEFTIJDSGRENS.

REGRESSIE SPEELT ZICH AF VANAF DE TIJD IN DE BAARMOEDER, REGRESSIE +REINCARNATIETHERAPIE KAN TERUG GAAN NAAR VORIGE LEVENS.  OMDAT WE TIJDENS DE LAATST GENOEMDE THERAPIE OOK DOOR HET HUIDIGE LEVEN GAAN, ZODAT ALLE LIJNTJES LOSGEMAAKT WORDEN IN HET HUIDIGE LEVEN, DUURT DEZE SESSIE LANGER.

REGRESSIE-/REINCARNATIETHERAPIE GAAN WE OP ZOEK NAAR DE ISE: INITIAL SENSITIZING EVENT ( DE EERSTE KEER DAT DE EMOTIE GEVOELD WERD, VAAK NIET BEKEND BIJ JE) EN NAAR ALLE SSE: SUBSEQUENT SENSITIZING EVENTS ( ALLE BELANGRIJKE KEREN DAT DE EMOTIE DAARNA GEVOELD WERD).

HET KOMT MEER DAN GEREGELD VOOR DAT WE UITKOMEN IN EEN VORIG LEVEN, OOK ALS JE DAAR NIET IN GELOOFD TROUWENS. 

DE SSE MEENEMEN IS ERG BELANGRIJK, ZOU JE DIT NIET DOEN DAN KAN DE EMOTIE NOG STEEDS GEVOELD WORDEN OF WEER GETRIGGERD WORDEN DOOR WAT DE ZINTUIGEN TIJDENS HET TRAUMA OF DE GEBEURTENIS HEBBEN OPGESLAGEN ALS ONVEILIG, DENK HIERBIJ WEER AAN DE GEUR VAN SIGAREN UIT MIJN VOORBEELD.

WELKE THERAPIEVORM HET MEEST GESCHIKT IS KUNNEN WE TIJDENS EEN INTAKEGESPREK  VASTSTELLEN.

VIND JE HET INTERESSANT OM EEN VORIG LEVEN TE HERONTDEKKEN, DAN KAN DEZE THERAPIE OOK IETS VOOR JOU ZIJN.  NAAST HET ONTDEKKEN EN HERBELEVEN WORDEN DAN OOK VAAK PROBLEMEN OF OVERTUIGINGEN DIE JE NU NOG MEEDRAAGT OPGELOST.

DE KOSTEN:

EEN REGRESSIE SESSIE VAN EEN UUR TOT ANDERHALF KOST €120,--

EEN REGRESSIE / REINCARNATIE SESSIE VAN 2 TOT 2 EN EEN HALF UUR KOST €175,--

LIEVER EERST MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

WHATS APP 06 11 147 149

MAIL: CONTACT@FIJLEVEN.COM OF GEBRUIK DE CHATFUNCTIE. ( LET OP! VOEG CONTACT@FIJNLEVEN.COM TOE AAN JE ADRESBOEK. DEZE KOMT ANDERS WAARSCHIJNLIJK IN JE SPAM TERECHT)

bottom of page