top of page

Wie ben ik.....

 

Ik ben Vivian, 52 jaar en dolgelukkige moeder van 2 volwassen zonen, die het nest inmiddels hebben verlaten. Ze brachten mij  twee prachtige schoondochters en mijn grote, kleine liefde kleinzoon Finn.

 

Ik speel de chocalho bij  Amistura, een gezellige sambaband uit Maastricht.

Ik ben Hypnotherapeut, Regressietherapeut, yager code therapeut en HSP Coach

 

Mijn praktijk heb ik FIJN LEVEN genoemd. Want wie wil dat nu niet? Een fijn leven?!

vivian halmans fijn leven.jpeg

Na heel wat klimmen op de levensladder en er ook weer vaak vanaf te zijn gevallen, ben ik gezegend met een enorme hoeveelheid positiviteit!

 

Als " ervaringsdeskundige" van 5 miskramen, zware bekkeninstabiliteit, een scheiding, met niets dan een opleiding schoonheidsspecialiste en een goede babbel ( wat goed van pas kwam bij de bank), een goedlopende zaak met 2 medewerkers te hebben opgebouwd,  viel ik weer die trap af naar chronische clusterhoofdpijn.

 

Ditmaal lag ik helemaal onder aan de trap, zo voelde het in ieder geval op dat moment voor me. Heel veel pijn en thuis zitten voor zo een bezige bij als ik was een ware hel.

 

3 jaar lang kon ik niets anders dan wachten op de volgende aanval. Die dag en nacht doorgingen. Gelukkig regelde mijn neuroloog dat ik in een onderzoek terecht kwam en kreeg ik een neurostimulator in mijn hoofd, die mijn hersenen voor de gek moest gaan houden. ( ik leef nu op een batterij met een heuse afstandsbediening ).

 

De aanvallen werden minder, van 7 naar 3 per 24 uur!!

 

Mijn wereld werd weer  leefbaar en dus kwamen de plannen.                                                      

WAT KON IK NOG WEL!

 

Met veel kracht, doorzettingsvermogen, geloof in mijzelf en steun van familie en vrienden was het zover. Ik ging weer studeren!!

 

Inmiddels werk ik al jaren als HYPNO- en REGRESSIETHERAPEUT, HSP COACH en SINDS JUNI 2022 GECERTIFICEERD YAGER CODE THERAPEUT. Hiermee help ik mensen weer te genieten van dit mooie leven.

Onder de kopjes  in de menubalk, vind je uitleg over de methodes waar ik mee werk.

Zijn er vragen, stel ze dan gerust. Dat kan door een mail te sturen naar vivian.fijnleven@gmail.com of vul het contactformulier in.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page