top of page

OWL
HYPNOSE 

owl hypnose afbeelding.png

OWL
HYPNOSE

Deze cursus bestaat uit 3 dagen. Dag 1 zelfhypnose, dag 2 hypnose bij anderen en dag 3 oefenen in de praktijk.

Een waardevolle cursus voor iedereen begrijpt dat problemen maar ook doelen door het onderbewustzijn gesteund moeten worden.

En daar zelf actief mee aan de slag willen.

Het onderbewustzijn is je grote archief waar al je herinneringen en ervaringen liggen opgeslagen. het onderbewustzijn houdt ook je veiligheid in de gaten en zorgt dat gewoontes, automatische piloten worden. 

Deze gewoontes of programma's kun je dus op een krachtige manier beïnvloeden tijdens hypnose.

Investering in jezelf voor deze 3 dagen: 

€345.-

Hypnose klinkt de meeste mensen als eng of zweverig in de oren. Iedere cliënt die voor het eerst naar mijn praktijk komt om hypnose te “proberen” vindt het spannend. Cliënten denken  dat ze in slaap of “weg” zijn tijdens de hypnose, niets is minder waar.

Hypnose is  een geweldig voertuig om je onderbewustzijn te bereiken en hier positieve veranderingen op een snelle manier te manifesteren en belemmerende overtuigingen of programma’s in je onderbewustzijn te veranderen.

De eerste cursusdag leer je zelfhypnose toe te passen. Tijdens de volgende les leer je hypnose toe te passen bij iemand anders. En natuurlijk hoe je met deze technieken positieve veranderingen kunt inzetten.

hypnose is een prachtig vervoermiddel. Eenmaal onder de knie hoe dit toe te passen, kun je doormiddel van positieve suggesties het onderbewustzijn en dus je oer-brein positief beïnvloeden.

cursusdagen: 23-3 / 30-3 / 20-4 van 10 tot 14 uur

OWL logo (1).png

OWL METHOD

Bevrijd jezelf van talloze lichamelijke en psychische klachten.

 

Tijdens deze 2 daagse cursus leer je je hogere bewustzijn te activeren en in te zetten om vastgeroeste programma's en overtuigingen te her-programmeren. 

Al jaren speelde mijn droom om mensen te leren hoe ze hun zelfhelend vermogen kunnen gebruiken. Na diverse opleidingen en cursussen op dit vlak en nu bijna 10 jaar ervaring in mijn praktijk, vielen de puzzelstukjes op zijn plek.

Ik ontwikkelde mijn eigen methode en bracht deze steeds vaker in de praktijk om mensen te leren hoe ze mentale en lichamelijke klachten kunnen omzetten naar gezondheid.

Een tijd geleden ben ik naar België geweest, om de vele aantekeningen om te zetten in een cursus. Weg van de ‘wereld’ en afleidingen werd het begin gemaakt. Inmiddels is de cursus een feit en is de OWL gaan vliegen.

OWL METHOD

Own your life

Wish your healing

Lead your higher self

De eerste dag van de cursus OWL METHOD is van 10.00 tot 15.00 uur en het tweede deel van de cursus  van 10.00 tot 13.00 uur met eventuele uitloop mocht dat nodig zijn.

de ochtend zal ingevuld worden met een stuk theorie en in de middag gaan we oefenen op elkaar.

Tijdens de tweede cursusdag zullen we bespreken waar je tegenaan loopt, want dan heb je al geoefend en zullen we nog verder oefenen en aanpassen waar nodig. Tijdens de tweede dag ga je nog een stukje verdiepen. We gaan het vooral leuk maken!

Na afloop van de cursus krijg je een certificaat voor deelname, er is geen examen.

Er is plek voor 8 mensen.

Boven dit bericht kun je in de afbeelding lezen wanneer de volgende cursus gaat plaatsvinden.

Kosten van deze 2 dagen OWL METHODE zijn: €225,- dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers voor beide dagen en het lesmateriaal. Er zal zaterdag 6 mei tijd zijn voor een lunch, die kan in de ochtend gezamenlijk besteld worden bij Broodstore in Beek of je neemt je eigen lunchpakket mee.

De cursus vind plaats in mijn praktijk;

Praktijk Fijn Leven

Adsteeg 10

6191 PX

Beek

Aanmelden kan door te appen naar 0611147149 of via de chatfunctie op deze pagina. Als de kosten voldaan zijn is je inschrijving gegarandeerd. Je krijgt na aanmelding van mij een betaallink welke je kunt gebruiken om het bedrag over te maken naar mijn rekening.

Foto's Cursus owl methode

met toestemming van de cursisten geplaatst

bottom of page