top of page

Ben jij toe aan een Fijn Leven en wil je dat op jouw eigen tempo doen? Wil jij deze opdrachten van huis uit doen op tijden dat het jou het beste uitkomt?

Dan is de online training 12 Sleutels voor een Fijn Leven jouw beste keuze!

12 lessen, inclusief opdrachten die jij helemaal zelf kunt uitwerken tot een levenslang werkboek waar je altijd op terug kunt vallen als het leven even tegen zit, maar waar je ook mee aan de slag kunt als je je leven wilt veranderen. Op welk vlak dan ook! Zet ze in bij jouw levensvraag.

Je krijgt hiermee de kans om : Te leren liefde voor jezelf te voelen, je piekeren onder controle te krijgen, negatieve gedachten door positieve te vervangen, je leert ontspannen en genieten, los te laten en vast te houden, veerkracht en weerbaarheid op te bouwen en je geluk te manifesteren.

Want.......Ook jij verdient die hoofdrol in je eigen leven!

Koop je de online training dan kun je gelijk vandaag nog aan de slag.

Deze mooie waardevolle training koop je voor € 263,64 incl btw.

Je krijgt hiermee de kans om : liefde voor jezelf te voelen, je piekeren onder controle te krijgen, negatieve gedachten door positieve te vervangen, je leert ontspannen en genieten, los te laten en vast te houden, veerkracht en weerbaarheid op te bouwen en je geluk te manifesteren.

Zeg jij JA tegen de hoofdrol in je eigen leven?

Neem dan kontakt met me op via onderstaande button.

bottom of page