top of page

Je betaald nu maar € 15,-- voor 3 zelfhypnose mp3's.

Alle hypnose is zelfhypnose.

Zelfhypnose toepassen is een krachtig en mooi middel om positieve veranderingen rechtstreeks in het onderbewustzijn op te slaan. Door te focussen, te ontspannen en positieve suggesties toe te passen, omzeil je het kritische denken waar de meeste problemen ontstaan.


Het pakket bestaat uit 3 ingesproken mp3's met de volgende onderwerpen.

1. Zelfhypnose voor meer zelfvertrouwen.
2. Zelfhypnose om de juiste keuzes maken.
3. Zelfhypnose om meer zelf liefde te ervaren.

Deze 3 mp3 opnames zijn speciaal voor jou hierop ingericht.
Je speelt ze af op je telefoon. Gebruik hiervoor je oordopjes en herhaal de eerste zelfhypnose tenminste 1 week voordat je naar de 2e zelfhypnose gaat enz. Gebruik ze bij voorkeur niet tegelijk om een diepere verankering in je onderbewustzijn te bewerkstelligen. Hierna kun je de zelfhypnose zo vaak gebruiken als je wil.

Wil jij in jezelf investeren en dit pakket met zelfhypnose sessies, die in mijn 1 op 1 sessies € 85,-- per keer kosten, nu voor € 15,-- voor altijd tot jouw beschikking hebben? Lees dan verder hoe je ze besteld.


Wil je vandaag gelijk beginnen?
Stuur me dan een what's app met je naam en vraag om de Zelfhypnose mp3's.  Mijn telefoonnummer is: 06 52668717. Ik stuur je dan een tikkie waarmee je gelijk via IDEAL kunt betalen. Dan zorg ik ervoor dat je ze vandaag nog op je telefoon krijgt.

Wil je ze liever in je mailbox?
Vul dan onderstaand inschrijfformulier in en maak € 15,-- over op Nl17SNSB 0705 6249 94 t.n.v. Fijn Leven Coaching.

Je ontvangt de 3 zelfhypnose mp3's dan, meteen nadat de betaling bij mij binnen is, in je mailbox.

Let op! Als je nog niet eerder e-mails van mij ontvangen hebt, kan deze mail in je spam terecht komen. Om dit te voorkomen kun je mij alvast in je contacten zetten. Mijn e-mailadres is vivian.fijnleven@gmail.com 

bottom of page