top of page
  • Foto van schrijverVivian Halmans

WAAROM DROMEN ... VERLANGENS MOETEN WORDEN!


Iedereen heeft wel een droom, hoe klein of groot die droom ook is. Een leukere baan, een mooi huis, die studie die je altijd al wilde doen, meer tijd voor jezelf of voor je gezin. Vul zelf maar in. Ik denk niet dat je lang hoeft na te denken. Toch?

Waarom lukt het dan niet om die droom werkelijkheid te zien worden? Is het angst? Zit je vast in je comfortzone of denk je het lukt me toch niet? Waar moet ik beginnen?

Mensen die deze droom wel naar zich toe weten te trekken beschikken allemaal over 1 heel belangrijk iets... Een INTENS VERLANGEN. Niets liever willen dan deze droom!

Ja zul je denken, maar daarmee kom je er niet! KLOPT!!!!

Maar als dit intense verlangen er is heb je al een hele grote stap gezet. Nu is het tijd om doelen te stellen. Je kunt ook wachten tot het geluk jouw kant op komt of dat de " tijd rijp is", maar als je er zelf aan werkt is de kans van slagen vele malen groter.

Napoleon Hill, schrijver van o.a. Think and grow Rich bestudeerde 20 jaar lang mensen die grote successen behaalden.

1 van zijn wijze lessen is VOLHARDING.

Je moet jezelf ervan overtuigen dat alles mogelijk is, je onderbewuste overtuigen dat je het kunt! Je gedachten zijn een ongelofelijk sterke kracht.

Een paar punten die je zeker zullen helpen zijn,

* Een vast omlijnd doel. Maak het concreet.

* Vast omlijnde plannen. Wat wil ik precies, hoe ga ik dit stap voor stap doen, wanneer wil ik het bereikt hebben ( zet er een haalbare datum bij).

* Samenwerking. Zoek, verzamel mensen om je heen die je steunen en / of je kunnen helpen met kennis en ervaring.

* Gewoonte. Volharding is het directe gevolg van gewoonte. Het onderbewuste absorbeert de dagelijkse ervaringen waarmee het wordt gevoed en wordt daar een onderdeel van. Maak er dus een gewoonte van in je doel te geloven!

Geef niet op bij tegenslag of mislukking, zie het als een les en leer ervan. Geen enkel succesverhaal heeft geen tegenslagen of mislukkingen gehad.

Laat angst je doelen niet dwarsbomen, angst is een slechte raadgever en zoals mijn oma altijd zei: " Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest". Lees deze woorden nog maar een keer en laat ze goed inwerken. :)

Lukt het je niet in je eentje, maak dan een afspraak en we zoeken samen uit. Wat je wil, wie je wil zijn en hoe je dit kunt bereiken.

We maken samen doelen en ik coach en motiveer je bij het bereiken van je verlangen.

Wil je meer weten, stuur me dan een mailtje naar info@fijnleven.com


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wakker!

bottom of page