top of page
  • Foto van schrijverVivian Halmans

De 12 sleutels voor een Fijn Leven


Nooit had ik durven dromen dat ik ooit nog zo een fijn leven zou krijgen. Zoals jullie misschien wel weten ging er in mijn 40ste levensjaar iets goed mis in mijn hersenen. Mijn wereld stortte in en overleven was de eerste jaren mijn enige prioriteit. Ik leefde in een tijd van wanhoop, verdriet en oerkracht. De oerkracht om een moeder voor mijn kinderen te kunnen zijn en niet ten onder gaan aan deze ziekte. Na een aantal jaren en tientallen medicijnen later kwam de experimentele operatie die mij mijn leven weer terug gaf.

Na jaren van "tegen de muren opgaan" en geen letter op papier kunnen lezen kwam er weer licht. Toen dat grootste gevecht voorbij was kwam er een nieuw gevecht om de hoek kijken. Maar wel een gevecht waar ik zelf de controle over had.

Ik moest weer leren van mezelf te houden, te vertrouwen op mezelf, de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning en ontdekken hoe ik met mijn anders functionerende lijf en beperkingen weer fijn kon leven.

Ik onderging de stappen 1 voor 1 en merkte dat het me hielp om de focus te houden op waar ik naar toe wilde. Weer een moeder zijn, van het leven genieten maar ook weer iets betekenen voor de maatschappij. Voor anderen. Ik was jarenlang bijna alleen met mezelf bezig geweest. Ik had me slachtoffer gevoeld en nu wilde ik dat niet meer. IK WILDE WEER DE HOOFDROL IN MIJN EIGEN LEVEN.

Stap voor stap beklom ik die berg. En hoe verder ik kwam hoe gemakkelijker het leek te gaan. Ik raakte niet oververmoeid, maar kreeg er juist energie door. Ik wist nu dat ik mijn leven kon inrichten zoals ik dat wilde.

Na een aantal jaren ging ik de stappen die ik zette om weer op die bergtop te komen analyseren. En ontstonden de 12 sleutels voor een Fijn Leven.

Alles wat voor mij belangrijk bleek te zijn staat nu op papier en ik past ze inmiddels toe in mijn coachings. Mijn doel om 10 000 vrouwen te helpen is in gang gezet. Ik wil iedereen laten voelen dat wat er ook gebeurd ook jij weer kunt stralen op die berg top.

De 12 sleutels voor een Fijn Leven zijn inmiddels uitgewerkt tot een lezing, een workshop en een online training. Een kennispartner nam ze op in haar E-zine en nu kun jij ze ook gebruiken voor jouw reis naar een Fijn Leven.

Binnenkort komt het inspiratie LifeStyle-Q-Flow Ezine uit en kun jij deze gratis aanvragen.

Via deze link kun je de facebookpagina /AboardPatronLifefunChallenge/ liken en volgen zodat je op de hoogte blijft van alle leuke ontwikkelingen die jij kunt toepassen in jouw leven.

Wil jij Live bij een inspiratie workshop of met korting bij mijn 12 sleutels voor een Fijn Leven workshop aanwezig zijn . Dan heb ik een aanbieding voor jou.

 

11 februari is er een Meet – Up in Ede. Met de gratis inspiratie workshop. Je kunt voor de middag een lunch bestellen en inschrijven voor de 12 sleutels workshop. Nu met een VIP korting van 50% .Je betaald voor de middag workshop geen € 67,-- maar € 33,50 incl. btw en lunch. Deze aanbieding geldt alleen vandaag 24-1-2017. Daarna kun jij je nog steeds aanmelden voor de middagworkshop maar dan weer voor de reguliere VIP prijs €67,--

Tijdens deze middag workshop ga je gelijk aan de slag met opdrachten en oefeningen die bij de 12 sleutels horen en kun jij je reis beginnen naar een Fijn Leven.

Meer over het event en de Meet -Up!

Gratis Meet-Up Ochtend:

Deze gratis Meet-Up ochtend duurt van 10:30 (ontvangst) tot 13:00.

OP zaterdag 11 februari 2017 aanstaande en zijn we te gast op de locatie van:

CPK United

Maxwellstraat 23

6716 BX in Ede

Lunch apart reserveren:

De lunch kan je van 13:00 – 14:00 deze dag gebruiken, aansluitend op de gratis Meet-up ochtend.

Wil jij je direct als mijn VIP-deelnemer aanmelden en bij deze gratis Meet-up zijn en eventueel je lunch reserveren?

Ga dan direct naar deze pagina:

Op dezelfde locatie zijn er in de middag ook de onderstaande Lifestyle workshop of kun je kiezen voor een Business workshop.

Er is een maximaal aantal VIP kaarten beschikbaar, meld je daarom ook direct aan als ik jou als mijn VIP deze hele dag mag ontvangen tijdens een van workshops in de middag.

Tot 25 januari 2017 kan jij je als mijn VIP aanmelden en krijg jij ook de lunch erbij na de gratis Meet-Up ochtend. Voor het eenmalige tariefaanbod van € 33,50 (inclusief btw, in plaats van 67 euro) kan jij je via onderstaande links aanmelden.

Wil je kiezen uit een van die nuttige workshops in de middag en voor een speciaal VIP tarief deze gehele dag op de event dag aanwezig zijn? Zie hieronder verder informatie en de aanmeldlinks.

LifeStyle-Q-Flow workshop:

12 sleutels voor een Fijn Leven

Tijdens de gratis inspiratie workshop in de ochtend krijg je al onderwerpen voor deze middag workshop mee. Daarmee ga jij deze middag jouw inzichten en uitkomsten met de 12 sleutel workshop meer verdiepen en keuzes maken in jouw gewenste Lifestyle voor een energiek en fijn leven.

Via onderstaande link kun je gelijk aanmelden. Maar ook kijken of de business workshop door een andere coach /spreker voor jou een betere optie is.

Sbs6 komt tijdens deze dag opnames maken. Wil jij niet in beeld dan wordt daar rekening mee gehouden.

Ik hoop je daar live te ontmoeten!

Warme groet Vivian

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wakker!

bottom of page