top of page
  • Vivian Halmans Life Coach Fijn Leven

Ik laat los… en stap een nieuwe fase van mijn leven in.


Ik zit midden in een verandering. Een grote verandering ook nog!

Sinds 10 jaar woon ik in mijn eigen vertrouwde huurhuisje. Naast buren die ik ken, waarvan er eentje nu zelfs tot mijn dierbaarste vriendinnen hoort. Een huis waar ik elk piepje en kraakje ken. Waar ik slaapdronken door heen kan wandelen zonder iets om te stoten of een blauwe plek op te lopen.

Het huis waar al eens eerder een hele grote verandering heeft plaats gevonden. Waar ik heel erg ziek kwam wonen en waar ik het leven weer voelde terugkomen. Waar ik studeerde en mijn Life Coach praktijk begon.

Daar waar ik samen met mijn kinderen en hond Bam kwam wonen en inmiddels nog een hond en 2 katten hun thuis hebben gevonden. Waar schoondochters werden voorgesteld en waar ik zelf de liefde vond.

Waar gehuild werd en vooral veel gelachen.

Daar waar ik rust vond maar ook de plek waar het met die hele bende een gezellige chaos kon zijn.

Een nieuwe fase breekt aan. Ik ga samenwonen met mijn lief Erik. 2 dorpen verder strijk ik in zijn huis neer. Inmiddels worden dozen gepakt en wordt er heel veel ruimte gemaakt. Vooral omdat er 2 gezinnen / huishoudens met inboedels bij elkaar worden gevoegd, gaat er heel veel verdwijnen. Wat kan een mens verzamelen!

En weet je ? Het voelt goed. Het voelt spannend. Eng spannend maar ook heerlijk spannend.

Eng spannend omdat ik voor het eerst weer ga samenwonen. Dat ik mijn huisje, mijn eigen plekje los laat. Maar ook heerlijk spannend!

Samen een nieuw thuis creëren. Een warm thuis waar onze kinderen met aanhang aan de grote tafel kunnen aanschuiven. Waar nieuwe herinneringen gemaakt kunnen worden. Ik heb er langzaam aan kunnen wennen en zeg nou zelf als je de foto’s ziet….ik ben een bofkont!

En dus lieve mensen ben ik de komende tijd wat minder actief op sociale media. Neem ik een stukje rust mee om te wennen en genieten van deze stap in de toekomst. Dankbaar dat Erik zijn huis en zijn hart met me deelt. Dankbaar dat de kinderen enthousiast mee denken en helpen. Het voelt als een warme deken die over me heen valt.

Een nieuw begin… ik ben er klaar voor!

Liefs Vivian

p.s. Lieve buuf, ik weet dat je dit leest! We houden onze gezellige wijndates er zeker in.

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wakker!

bottom of page