top of page
  • Foto van schrijverVivian Halmans

TIP 9: LEEF JE DROOM

Bijgewerkt op: 15 dec. 2019
Leef jij het leven waar je voor geboren bent? Of leef je je leven in dienst van anderen? De zorgzame, meelevende kant van de HSP kan ervoor zorgen dat je “vergeet” dat ook jouw leven er eentje is waarin je je dromen mag verwezenlijken.

Om hiermee te beginnen, moet je eerst weten wat jouw droom is. Waar wordt je blij van, waar ga je als het ware van kwispelen?

Waar gaat jouw energiemeter van omhoog? Wat wil je ontdekken, je over verwonderen en laat je stralen?


Mensen worden in het algemeen gelukkig van een doel. Zonder doel leef je elke dag alsof het dezelfde dag is. Je weet niet waar het naar toe gaat en dat zorgt ervoor dat je je stuurloos voelt. Als een vis in het water die maar rondjes blijft zwemmen.

Wat voel je in je buik, in je hart in je hoofd?


Dit is de kracht van hoog sensitiviteit inzetten. Dit is jouw talent! Weten waar jij goed in bent, wat jij kunt bijdragen aan de wereld en dit met buik, hart en hoofd voelen. Een positieve drang voelen, die je de juiste weg laat kiezen. De weg voor jezelf in eerste instantie en later misschien ook voor anderen.


Waar wil jij naar toe in dit leven?

En wat houdt je tegen? Twijfel, angst? Weet je niet welke kant de juiste is? Ga dan terug naar je buik en voel! Stel een vraag en voel wat je lichaam je verteld. Let er wel op dat het gevoel geen angst is, want dat is geen intuïtie. Dat is het stemmetje van jezelf of anderen die zeggen dat jij het toch niet kunt. Dat het toch niet lukt of dat het egoïstisch is dat jij voor jezelf kiest. Je intuïtie zal je nooit angst aanpraten. Het waarschuwt voorzichtig, laat je opnieuw nadenken of houdt zich stil en wacht.


Wacht totdat je de juiste gedachte krijgt en legt dan een twinkeling in je ogen of laat een vlindertje los in je buik. En dan hoopt het dat jij gaat opletten. Het hele universum pakt zich dan samen en stuurt je allerlei tekens en mensen, die jouw reis gemakkelijker maken. Die ervoor zorgen dat je niet meer twijfelt en je eindelijk de weg vind naar geluk.. naar een fijn en vervuld leven.

❤️

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page