top of page
  • Foto van schrijverVivian Halmans

Ik heb een vermoeiende dag achter de rug en het enige wat ik nu wil is slapen. GRATIS E BOOK.


Met een lange nacht voor me weet ik dat ik heel erg moe ben, maar dat de rust waar ik zo aan toe ben niet gaat komen.

Jarenlang worstelde ik door de dagen en de nachten. De clusterhoofdpijn hield me uit mijn slaap. Ik viel wel na lang draaien in slaap, maar op het moment dat de REM slaap inging., schrok ik weer wakker door de vreselijke pijn in mijn hoofd.

Tijdens de REM slaap, ook wel droomslaap genoemd, gebeurd er heel veel in je lichaam. Er zijn snelle oogbewegingen ( Rapid Eye Movement) en er is sprake van grote hersenactiviteit. Je spieren ontspannen op dit moment volledig.

En juist die grote hersenactiviteit was voor mijn hoofd de trigger om het clusterbeest wakker te maken.

Als ik dan anderhalf uur geworsteld had met de pijn, was het altijd erg moeilijk om weer in slaap te vallen. Mede door de angst om in de volgende REM Slaap te komen. Mijn energie raakte op en die had ik juist heel hard nodig om de aanval door te komen.

Ik zocht dus naar allerlei middeltjes om toch mijn uurtjes slaap te krijgen.

Het probleem is dat iedereen anders reageert op alle hulpmiddeltjes die er zijn. Je moet dus echt van alles uitproberen. Vaak zit je gevangen in een cirkel waar je niet uit komt. Je bent moe, gaat piekeren, wordt onrustig waardoor de slaap helemaal uit blijft.

Ik schreef er mijn eerste E Book over. 20 tips en een geleide meditatie heb ik er in opgenomen.

Nu mijn clusterhoofdpijn redelijk onder controle is, helpt het mij om voor het slapen gaan een aantal van deze tips samen toe te passen. Ik kijk niet mijn op mijn telefoon, dim het licht alvast en slaap het beste als ik in bed een rustgevende meditatie doe.

Wil jij de tips en een geleide meditatie gratis van mij ontvangen? Klik dan op deze link, meld je aan en je kunt het EBook vandaag nog downloaden.

Je kunt je ten alle tijden zonder reden uitschrijven van mijn lijst, maar ik heb inmiddels een aantal E Books geschreven die je op weg helpen naar een FIJN LEVEN. Ze komen in de komende weken vanzelf in je mail. Ik hou niet van Spam dus ik ga je niet bestoken met mails. Ik hoop je alleen hele waardevolle tips te kunnen geven.

Laat je me weten wat jou helpt om goed te kunnen slapen?

Liefs en voor straks, slaap lekker!

Vivian

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wakker!

bottom of page